Verhuizen van zorginstellingen

Van Riemsdijk Verhuizingen heeft veel ervaring met het verhuizen van zorginstellingen en begrijpt dat dit vraagt om rust, comfort en overzicht. Allereerst hebben we te maken met de patienten en medewerkers en niet alleen met goederen. De verhuizing van een zorginstelling vraagt dan ook een speciale aanpak.

Belangrijk bij zorg verhuizingen: rust en duidelijkheid

De verhuizing van een zorginstelling begint met een goede voorbereiding. Communicatie en coördinatie vormen belangrijke voorwaarden voor een zorgeloze verhuizing. Daarom willen wij uw wensen en eisen duidelijk voor ogen hebben, zodat we een overzichtelijk en gedetailleerd draaiboek/verhuisplan kunnen opstellen. Wij nemen de tijd om alle betrokkenen op de hoogte te stellen van de verhuisplannen, zodat zij precies weten wat er gaat gebeuren. Duidelijkheid is belangrijk bij een zorg verhuizing. We willen voorkomen dat bewoners/patiënten worden verrast. Naast duidelijkheid is rust belangrijk. We willen bewoners, patiënten en medewerkers zo min mogelijk storen. Een zorgverhuizing moet onopgemerkt verlopen. Met een ervaren verhuisbedrijf als Van Riemsdijk Top Movers kunt u rekenen op rust en duidelijkheid.

PVV keurmerk als waarborg voor kwaliteit

Van Riemsdijk Verhuizingen zit jaren in het verhuisvak en weet hoe een zorgverhuizing correct moet worden uitgevoerd. Naast onze jarenlange ervaring dient ons PPV keurmerk dan ook als waarborg voor kwaliteit van onze dienstverlening. Wilt u weten wat Van Riemsdijk Verhuizingen kan betekenen voor de verhuizingen van uw zorginstelling? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij informeren u graag.

  • Clini Clowns
  • erkende verhuisers
  • Erkende project verhuizers