Project- en kantoorverhuizingen

Project- en kantoorverhuizingen zijn een stuk groter in omvang en brengen meer risico's met zich mee dan inboedelverhuizingen. Van Riemsdijk Top Movers is ervaren in het organiseren van project- en kantoorverhuizingen. Als PVV gecertificeerd verhuisbedrijf garanderen we een juiste afhandeling van uw project- of kantoorverhuizing, ongeacht de omvang van deze.

erkende verhuizers

Juiste voorbereiding bij uw project- en kantoorverhuizing

Alleen een goed voorbereid project- en kantoorverhuizing verloopt soepel. Voorafgaand aan de verhuizing gaat een verhuisspecialist met u om tafel om alle mogelijkheden met u door te nemen. Uw wensen zijn hierin van groot belang. Op basis van dit gesprek wordt een plan van aanpak samengesteld zodat wij uw verhuizing met de grootst mogelijke zorg kunnen uitvoeren.

Van Riemsdijk Top Movers werkt met digitale inventarisatie, een efficiënte manier voor het optimaliseren van logistieke en administratieve processen. Deze digitalisering geeft een duidelijk zicht op procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus, wat zich vertaald in scherpe offertes die volledig op maat zijn.

Extra service bij uw project- en kantoorverhuizing

Service staat bij Van Riemsdijk Verhuizingen hoog in het vaandel. Alleen door goede service te bieden kunnen we u ontzorgen in het verhuisproces. Wij bieden dan ook extra diensten buiten het verhuisproces zoals:

  • Af- en aankoppelen pc-eenheden,
  • Cable management,
  • Handyman,
  • En meer..

Op deze manier kunnen we u van begin tot eind ondersteunen. Waar u ons ook voor inhuurt, we werken altijd zorgvuldig en efficiënt.

  • erkende verhuisers