Verhuur van verhuismaterialen

Van Riemsdijk Verhuizingen beschikt over een verhuur-depot van verhuismaterialen. Wij denken graag met u mee en bieden u de beste oplossing. Denk hierbij o.a. aan onze speciale (eventueel) afsluitbare archiefbakken die al uw vertrouwelijke dossiers vervoeren en volledig aansluiten op de huidige AVG-wetgeving. Al onze verhuisbare materialen zijn volledig recyclebaar en worden gebaseerd op ieder object of afdeling dat gaat verhuizen (te weten o.a.: computers, schermen, schilderijen, kantoorinhouden en archief)

Van Riemsdijk Verhuizingen stelt hierbij een volledig sluitend en kosteloos materiaal-beheersysteem beschikbaar, zodat u als opdrachtgever de regie in handen heeft inzake de aantallen, evt. locaties en huurperiode. Bij een langere huurperiode ontvangt u maandelijks het rapport over de gehuurde materialen en de gespecificeerde verwijzing naar de betrokken afdelingen die materialen gebruiken.

Ieder verhuisproject wordt vooraf onderzocht en geïnventariseerd op deze emballagewens. Naast de kunststof emballagematerialen, leveren wij ook verhuis- of archiefdozen in bruikleen of ter verkoop. Ons advies in het gebruik van alle materialen, zal altijd gebaseerd worden op de meest (economische-) efficiënte wijze van huren voor u als opdrachtgever.

  • erkende verhuisers