Verhuizen

Van Riemsdijk Verhuizingen treed op als Erkende project verhuizer. Hiermee voldoen wij ruimschoots aan de gewenste kwaliteitseisen en bieden wij o.a. vertrouwen op kwaliteit en ervaring. Door gebruik te maken van de juiste voorbereiding, streven wij ernaar om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierin staan uw bedrijfsprocessen altijd centraal en richten wij naast het vloer- en stickerplan ons op het voorbereidend logistieke proces.

Onze gespecialiseerde kennis op alle verhuisprocessen die voor uw organisatie (bijvoorbeeld: zorginstelling, onderwijsinstelling, overheidsinstelling) van toepassing zijn, worden vastgelegd in uw draaiboek. Zo garanderen wij dat de verhuizing van uw organisatie vlekkeloos zal verlopen. Van Riemsdijk Verhuizingen maakt gebruik van haar eigen Projectleiders, zodat de verhuizing van A tot Z wordt begeleidt door één aanspreekpunt.

Van Riemsdijk Verhuizingen kiest ervoor om samen te werken met een collega Top Movers in Nederland, wanneer uw verhuizing bijvoorbeeld naar een andere provincie gaat. Hierdoor garanderen wij, naast onze Erkende kwaliteitsdoelstellingen op het verhuisvlak, de juiste knowhow van ieder adres en borgen wij de snelheid en planning die wij met u hebben afgesproken.

Van Riemsdijk Verhuizingen heeft zich gespecialiseerd, naast het verhuizen van bedrijven, op de Art-Handling en ICT-bewaking. Steeds vaker zien wij dat het verhuizen van organisaties zich steeds meer gaat richten op specifieke werkplekken en aanverwante zaken. (lees: kunst en/of server transport) Van Riemsdijk Verhuizingen treft hierbij de benodigde voorbereidingen en laat op het gebied van verzekering en vergunningen niets te wensen over.

  • erkende verhuisers