Archiefopslag en beheer

Een archief kan veel ruimte in beslag nemen op uw kantoor. Daarnaast zijn sommige panden door hun locatie wellicht te duur of niet altijd even veilig. Van Riemsdijk Top Movers biedt dé oplossing voor dit probleem: een beveiligde en verwarmde opslagruimte voor uw archief.

Veilige en moderne opslag bij Van Riemsdijk Verhuizingen

Van Riemsdijk Verhuizingen verhuist uw archief van kantoor naar een beveiligde en verwarmde opslagruimte die beschikt over de nieuwste technieken. Indien gewenst worden uw archieven gedigitaliseerd, zodat deze via een automatisch systeem snel en eenvoudig kunnen worden gelokaliseerd. Op deze manier biedt Van Riemsdijk Verhuizingen optimaal archiefbeheer. Uw opslagruimte wordt continu beveiligd en op temperatuur gehouden. Zo kunnen we altijd veilig behoud van uw archief garanderen. Van Riemsdijk Verhuizingen begrijpt dat er een grote mate van privacy is gemoeid als het gaat om archiefbeheer.

Mocht u na verloop van tijd beslissen dat overjarig archief vernietigd moet worden, dan zorgt Van Riemsdijk Verhuizingen ervoor dat dit op een discrete wijze gebeurt. Hiervan ontvangt u een Certificaat van Vernietiging.

Van Riemsdijk Verhuizingen voor digitale opslag

Van Riemsdijk Verhuizingen kan u ondersteunen bij digitale opslag van uw archief. Digitale opslag bespaart u ruimte en tijd. Binnen een digitaal archief kunt u gemakkelijk en op ieder moment uw documenten opvragen en inkijken, en tevens op CD-rom laten branden. Ook hier houdt Van Riemsdijk Verhuizingen rekening met de privacy van u en uw medewerkers.

  • erkende verhuisers