Verhuizen van onderwijsinstellingen

Of het nu gaat om basis -, voortgezet- of universitair onderwijs. Verhuizen binnen een onderwijsinstelling is voornamelijk een logistiek proces en vraagt om snelheid en accuratesse zodat het leerproces zo min mogelijk wordt verstoord. Dat maakt dat de verhuizing van een onderwijsinstelling een bijzondere aanpak vraagt..

Van Riemsdijk Verhuizingen, ervaren en gespecialiseerd in verhuizingen van onderwijsinstellingen.

Van Riemsdijk Verhuizingen is PPV gecertificeerd en is specialist in verhuizingen van onderwijsinstellingen. Naast een vakkundig team werken we met de beste materialen en wordt de verhuizing tot in detail voorbereid. Hierna regelt Van Riemsdijk Verhuizingen in overleg met de klant een op maat gesneden draaiboek. Met een goede voorbereiding en planning wordt tijd bespaard, zodat de onderwijsinstelling weer snel de lessen kan hervatten. Uitgangspunt is dat vooral de productiviteit van leraren en leerlingen zo min mogelijk verstoord wordt.

Meterbakken voor snelle afhandeling

Van Riemsdijk Verhuizingen maakt bij de verhuizing van onderwijsinstellingen vaak gebruik van meterbakken. Deze dienen ter vervanging van verhuisdozen, die relatief klein zijn en meer tijd innemen bij het inpakken. Het gebruik van meterbakken maakt het verhuizen in het onderwijs sneller, makkelijker en tevens voordeliger.

Extra dienstverlening voor onderwijsinstellingen

Van Riemsdijk levert extra dienstverlening voor onderwijsinstellingen. Zo de- en monteren we meubilair, apparatuur en machines. Bovendien installeren we alle werkplek - en practica- apparatuur en laboratoria. We leveren de gebouwen veegschoon op en zorgen voor gecertificeerd afvoeren van overtollig meubilair, overeenkomstig de NEN normen.

  • erkende verhuisers