Verhuizen van kunst

Bij het verhuizen van kunst draait alles om vakmanschap. Kunstobjecten zijn veelal erg kwetsbaar, uniek en dus onvervangbaar. Het vereist veel kennis, ervaring en zorgvuldigheid en bij Van Riemsdijk Topmovers bent u dan aan het juiste adres.

Speciale aanpak bij het verhuizen van kunst

Als EPV gecertificeerd verhuisbedrijf is Van Riemsdijk Verhuizingen zeer bekwaam in het verhuizen van kunst. Onze Art Handlers gaan altijd nauwkeurig te werk en begrijpen dat kunstobjecten niet alleen kostbaar zijn maar vooral dierbaar voor de eigenaar. Elk kunstobject vraagt dan ook om een eigen en specifieke behandeling. Zo verpakken we de objecten “groot of klein, duur of dierbaar” in speciale op maat gemaakte kisten en communiceren wij het gehele verhuistraject van de betreffende objecten dan ook duidelijk naar de klant, zodat u ons met een gerust hart ons werk kan laten doen.

Nauwkeurig vervoeren of opslaan van kunstobjecten

Van Riemsdijk gaat vakkundig en heel nauwkeurig te werk bij het vervoeren of verplaatsen van kunstobjecten. Wij vervoeren de kunstobjecten met luchtgeveerde, beveiligde en geconditioneerde verhuiswagens. Daarbij houden we rekening met de klimaatschommelingen tussen uw locatie en de verhuiswagen zodat we het klimaatverschil tot een minimum beperken.

Voordat we het kunstobject vervoeren, stellen we de totaal te verzekeren waarde van het object vast. In overleg met u en onze verzekeraars wordt bepaald welke verzekering u hier het beste voor kunt afsluiten.

Wilt u uw kunst niet verhuizen, maar opslaan? Van Riemsdijk Top Movers biedt ook mogelijkheden voor de opslag van uw kunst. Wij beschikken over verschillende opslaglocaties waar u uw kunstobjecten veilig en onder de beste omstandigheden kunt laten opslaan.

  • Clini Clowns
  • erkende verhuisers
  • Erkende project verhuizers