Internationaal verhuizen

Gaat u zich vestigen in het buitenland? Van Riemsdijk Verhuizingen verzorgt ook internationale verhuizingen. Onze verhuizers zijn gespecialiseerd in wereldwijde verplaatsing van inboedels. Wij begrijpen dat een internationale verhuizing nog meer zorgen met zich meebrengt dan een binnenlandse verhuizing. Van Riemsdijk Top Movers staat voor ontzorgen, helemaal bij dit soort omvangrijke verhuizingen.

Van Riemsdijk Verhuizingen voor optimale bescherming van uw inboedel

Sommige internationale verhuizingen kunnen per verhuiswagen worden gerealiseerd. Bij internationale verhuizingen wordt de inboedel echter vaak via de zee of via de lucht vervoerd. In dit geval is de juiste bescherming, het zogeheten Zeewaardig Verpakken, van uw inboedel cruciaal. Van Riemsdijk Verhuizingen kan u hierover adviseren en u voorzien van specifieke en betrouwbare verpakkingsmaterialen. Tevens kunnen wij emigratiekisten op maat maken, zodat uw kwetsbare goederen ongeschonden op uw nieuwe bestemming aankomen.

Van Riemsdijk regelt uw internationale verhuizing

Wij verzorgen de administratieve handelingen vanaf begin tot eind, naar welke bestemming dan ook. Zo zorgen wij voor inventarislijsten in de desbetreffende taal, eventuele verschepingspapieren en maken wij de in- en uitvoer documenten in orde die u nodig heeft voor de douane. Op deze wijze nemen wij al uw administratie werkzaamheden uit handen die bij een internationale verhuizing horen.

Wilt u uw internationale verhuizing laten regelen, organiseren en afhandelen door Van Riemsdijk Verhuizingen? Onze medewerkers bespreken graag de mogelijkheden met u. U kunt vrijblijvend contact opnemen en een offerte opvragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

  • erkende verhuisers