Inpakken en uitpakken

Van Riemsdijk Verhuizingen biedt steeds vaker de zogeheten ‘full’ service dienst aan. Deze additionele dienst voorziet de opdrachtgevers, naast het verhuizen en transporteren van de inventaris, van inpakken en (optioneel) uitpakken van alle inhouden.

Bij de particuliere verhuizingen worden deze additionele diensten doorgaans een dag voorafgaand ingepland, waardoor de huiseigenaren op alle fronten bediend worden en er geen werkzaamheden van hen verwacht worden. Het gebruik van de verhuis- en boekendozen is standaard en worden ter bruikleen gesteld en meegenomen door het verhuizend personeel.

Bij de zakelijke (project-) verhuizingen worden deze diensten op dezelfde wijze ingepland, echter door de veelal omvangrijkere volumes wordt de planning ruimschoots (in overleg) vastgesteld. Het gebruik van de dozen zal hierin vaker gecombineerd worden met de zogeheten ‘meterbakken’ en /of kunststof volumekratten.

Beide opties vormen een onderdeel in deze dienst ‘inpakken en uitpakken’. Vanzelfsprekend kan ook er gekozen worden om hierin slechts te kiezen voor ‘inpakken’. Hierdoor zal het uitpakken bij de opdrachtgever zelf komen te liggen. Wanneer hiervoor gekozen wordt, dan zullen de emballagematerialen op een later tijdstip weer opgehaald worden.

  • erkende verhuisers