Verhuizen van ICT

Bij een kantoorverhuizing heeft u tegenwoordig ook te maken met de verhuizing van automatiseringsapparatuur. Van Riemsdijk Top Movers is gespecialiseerd in kantoorverhuizingen en alles wat daarbij komt kijken, zo ook in het verhuizen van ICT.

Laat uw ICT apparatuur verhuizen door een team van specialisten

Bij een ICT verhuizing is het belangrijk te worden ondersteunt door mensen met ervaring in de ICT. Onze medewerkers beschikken over deze kennis. Bij Van Riemsdijk Top Movers kunt u vertrouwen op een specialistisch team.

Zij hebben niet alleen ervaring met het af- en aankoppelen van de bekabeling van CPU-kasten, monitoren, keyboards en overig apparatuur, maar weten ook precies hoe de kwetsbare en vooral kostbare apparatuur het beste kan worden verpakt en vervoerd. Alle apparatuur wordt in stevige kunststof computerboxen geplaatst en flatscreens in speciaal daarvoor bestemde flatscreenhoezen.

Op basis van uw wensen stellen onze specialisten voorafgaand aan de verhuizing een plan met u op voor de algehele verhuizing van de ICT. incl. de tijdstippen van af- en aankoppelen van deze voor u zo belangrijke apparatuur.

Cable Management

Computersystemen moeten efficiënt worden af- en aangekoppeld, zodat ze op de nieuwe vestiging snel in gebruik kunnen worden genomen. Door aansluitend gebruik te maken van Cable Management ordent u de kabels onder uw werkplek. Hierdoor ontstaat niet alleen een rustige werkplek-omgeving maar biedt het ook voordelen m.b.t. het schoonmaken, onderhoud, etc.

  • erkende verhuisers