Verhuizen van archieven en bibliotheken

Van Riemsdijk Verhuizingen heeft ruime ervaring met het verhuizen van archieven en bibliotheken. De OBA, Openbare Bibliotheek Amsterdam op de Oosterdokskade, zie homepage, is daar een mooi voorbeeld van. 30 kilometer boeken, incl. in- en uitpakken binnen 10 dagen verhuisd.

Van Riemsdijk Verhuizingen werkt met de juiste materialen en mensen

Archief- en/of bibliotheekverhuizingen zijn vaak grote projecten en is een uiterst secuur werk. Het werken met een duidelijk draaiboek is dan ook essentieel. Op basis van uw eisen en wensen stellen onze projectleiders samen met u een Plan van Aanpak op. Hierin staat niet alleen beschreven wat er gaat gebeuren, maar ook wanneer en waar archiefstukken worden geplaatst. Zo ontstaat een helder verhuisproces en weet u precies waar de collectie zich bevindt.

Van Riemsdijk Verhuizingenwerkt met de juiste materialen en mensen om uw archief- en/of bibliotheek verhuizing juist te laten verlopen. Werken met goed materiaal is uiterst belangrijk. Van Riemsdijk Verhuizingen maakt gebruik van specifieke inpakmaterialen, zoals meterbakken en interieurboxen, om de boeken en documenten zorgvuldig in te pakken en te verhuizen.

Opslag en beheer

Wilt u uw archief permanent of tijdelijk opslaan. Ook hier kan Van Riemsdijk Top Movers u van dienst zijn. Wij bieden beveiligde en geconditioneerde opslaglocaties die u in het hele land kunt vinden. Naast verhuizen en opslag kunt u Van Riemsdijk Top Movers in schakelen voor het beheer van uw archief. Onze diensten variëren van het opschonen, klaarzetten of lokaliseren van archiefstukken. We kunnen tevens de stukken laten bezorgen en weer ophalen of per e-mail versturen.

  • Clini Clowns
  • erkende verhuisers
  • Erkende project verhuizers