2-Mansdistributie

2-mans distributie wordt door ons toegepast wanneer u grotere meubelen, zoals een bank of grote kast, wilt laten verhuizen. Hierbij is enkel de chauffeur niet voldoende om deze zware of grote meubelen in- en uit te laden en dus sturen wij een extra mankracht mee op pad.

U heeft zo zelf nergens omkijken naar en uw goederen worden met de grootste zorg van A naar B verhuisd. Uw spullen zijn bij ons automatisch verzekerd en u hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Onze vakmensen zijn betrouwbaar en gaan altijd zorgvuldig te werk.

Meubeltransport

Heeft u niet een hele verhuizing voor de boeg, maar wilt u slechts een enkel meubel laten verplaatsen, kunnen wij u natuurlijk ook van dienst zijn. Voor een klus als deze is de 2-mans distributie natuurlijk ideaal.

Of u nu een nieuw meubel heeft gekocht en dit naar uw woonhuis wilt laten verplaatsen, of dat u een meubelstuk bijvoorbeeld tijdelijk naar een opslag wilt laten vervoeren. Alles is mogelijk. Wij focussen ons op kwaliteit en verhuizen uw goederen naar alle tevredenheid.

  • erkende verhuisers