Veilig verhuizen tijdens de Coronaperiode

Vanzelfsprekend is het wenselijk om tijdens de Coronaperiode uw verhuizing veilig te laten uitvoeren. Iedere verhuizing zal daarom conform de gestelde RIVM-richtlijnen uitgevoerd worden. van Riemsdijk | Verhuizingen Amsterdam biedt u daarnaast, als Erkende Verhuizer, extra veiligheidsmaatregelen. Dit met het doel om uw gezondheid én die van onze verhuizers te kunnen borgen.

Uitvoerende fase:

Tijdens de verhuisinzet garanderen onze verhuizers, de meest optimale veiligheid als het gaat om Corona-veilig verhuizen. Wij geven u de mogelijkheid aan om zelf afwezig te zijn tijdens de verhuizing. Zodoende treft u de verhuizer aan tijdens het ontvangst- en vertrek moment. De voorman blijft volledig in (telefonisch) contact en informeert u over de voortgang en rittijden. Als Erkende organisatie hanteren wij een aantal additionele regels / richtlijnen, met het doel om de veiligheid te optimaliseren voor alle personen. De volgende regels en wensen zijn hierin van kracht:

  • Gaan wij u verhuizen? Dan ontvangt u voorafgaand een controlebericht, met het doel om uw gezondheid te controleren en dit te laten bevestigen
  • Onze verhuizers worden ‘zichtbaar’ gecontroleerd, ondervraagd én bij twijfel gecontroleerd middels de gecertificeerde PCR-test, alvorens zij mogen deelnemen aan het verhuisteam
  • Wij garanderen dat de verhuizer, niet met méér dan 2 personen, in 1 voertuig zit
  • De verhuizer ontvangt bij iedere verhuisinzet een ‘nieuwe set’ Covid-19-bescherming
  • Zorg ervoor dat onze verhuizers hun handen regelmatig met water en zeep kunnen wassen, zowel op het huidige locatie alsook op de nieuwe locatie
  • Wijs een vast contactpersoon aan die inhoudelijk communiceert met de voorman in het verhuisteam
  • Houd anderhalve meter afstand van de verhuizers, dit zullen zij ook toepassen
  • Nodig geen vrienden, collega’s of familie uit tijdens de (project-) verhuizing
  • Gebruik waar mogelijk wegwerpbekers, zodat de verhuizers veilig koffie kunnen drinken

Offertefase:

Wij streven ernaar om iedere (project-) verhuizing voorafgaand te inventariseren middels een (vrijblijvende) verhuisinventarisatie. Wij kunnen ons echter voorstellen, dat een fysieke ontmoeting hiervoor niet wenselijk zal zijn in deze periode. Daarom bieden wij nu ook de mogelijkheid aan om een digitale bezichtiging te plannen. Eén van onze Erkende verhuisadviseurs zal stap-voor-stap, via het zogeheten ‘beeldbellen’, door uw locatie meekijken om de verhuisbare volumes vast te stellen. Aan de hand van deze digitale bezichtiging ontvangt u geheel vrijblijvend de verhuisofferte.

Een fysieke bezichtiging aan uw locatie is nog steeds mogelijk, met inachtneming van de geldende RIVM- richtlijnen. Eén van onze verhuisadviseurs draagt hierbij standaard een mondmasker én controleert bij binnenkomst, of uw (huis of werk-) situatie het toelaat om de ‘inventarisatie van het verhuisvolume’, veilig te kunnen uitvoeren. De Erkende verhuisadviseur schudt u helaas geen hand en houdt dan ook gepaste afstand. Aan de hand van deze fysieke bezichtiging ontvangt u geheel vrijblijvend de verhuisofferte.

Graag informeren wij u verder, als er hierover vragen ontstaan of wanneer u één van onze Erkende verhuisadviseurs wenst te spreken. Wilt u geheel vrijblijvend een verhuisofferte ontvangen? Laat u ons dan weten op welke manier u één van onze verhuisadviseurs wenst te ontvangen. Vraag hier uw verhuisofferte aan!
  • erkende verhuisers