sinds 1927

ONTZORGERS

Als je opgroeit in de familie van Riemsdijk zit de liefde voor het verhuisvak in je genen. “Onze opa richtte het bedrijf op in de jaren 20,” vertelt Carla. “De zaak is verder groot gemaakt door onze vader Karel. Hij begon met paard en wagen, vanuit een pijpenla in de Kinkerbuurt, waar een gaskacheltje stond tegen de kou. Vaak werkte hij dag en nacht, soms zagen we hem weken niet. De verhuizing van zijn kantoor naar Amsterdam Zuidoost was de kroon op zijn werk.’

Het oer-Amsterdamse bedrijf bedient klanten in het hele land en zelfs daarbuiten. Elly somt enkele namen op: “De OBA, TomTom, Defensie, KPMG, het Anne Frank Huis. Voor iedere klant leveren wij maatwerk. Bij het Conservatorium pakken we de veelal kostbare instrumenten met zijden handschoenen in en bij Amsterdam UMC dragen we steriele pakken als we op de operatiekamers aan het werk zijn. Wij leveren ook steeds vaker aanvullende diensten zoals de Handyman-service, opslag en een totaalaanbod facilitair beheer.”

Particulieren kunnen rekenen op net zo veel zorg. Tom vertelt: “Als ik een woning binnentreed, zie ik in één oogopslag hoe we het moeten gaan aanpakken. Dat is een kwestie van jarenlange ervaring; op mijn 14e jaar trad ik al in de voetsporen van mijn vader Charles. Het is meer dan sjouwen hoor, mensen willen ontzorgd worden. Verhuizen staat hoog op de lijst van stressfactoren maar wij maken er een verhuisbeleving van. Als ik na afloop mensen breed zie lachen omdat het allemaal zo meeviel, is mijn dag goed.”

Carla besluit: “Onze vader deed dit werk met zo veel passie. Toen hij overleed, was hij pas 61 jaar. Als kind zeiden we wel eens: “Hou nou toch eens op over de zaak.” Nu zijn we zelf de zaak en is de vierde generatie inmiddels ook al in dienst van het bedrijf. Dat we uiteindelijk opa’s werk mogen voortzetten, met net zo veel liefde en toewijding voor onze klanten, is het mooiste wat er is.”

Elly, Carla en Tom van Riemsdijk zijn de directeuren van Van Riemsdijk Top Movers. Het bedrijf levert een complete verhuisservice aan particulieren en organisaties, zowel nationaal als internationaal.

Elly van Riemsdijk, Carla van Riemsdijk en Tom van Riemsdijk
Directeuren Van Riemsdijk Top Movers

Het familiebedrijf

Het familiebedrijf Van Riemsdijk Verhuizingen heeft haar roots in Amsterdam vanaf 1927. Wij bieden een totaalpakket aan montage- en verhuisdiensten tijdens de (zakelijke-) projectverhuizingen in binnen- en buitenland. Van Riemsdijk | Top Movers onderhoudt daarbij een samenwerkingsverband met 15 individuele Top Movers locaties en stelt zich daarmee in staat, de grootste speler van verhuizend Nederland te zijn.

Van Riemsdijk | Top Movers faciliteert de volgende diensten:
ZAKELIJKE EN PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Het verhuizen en/of reorganiseren van uw organisatie vraagt om overzicht, ervaring en regie op alle terreinen. Van Riemsdijk | Top Movers assisteert u hierbij graag. Naast het verhuizen van uw inventaris en inhouden, gaan wij graag nog een stap verder.

Van Projectmanagement, archiefbeheer tot aan de montage/installatie van uw werkplekken, wij zorgen ervoor dat de verhuizing van uw organisatie geregeld is binnen de afgesproken tijd.

Van Riemsdijk | Top Movers treed op als uw Erkende Project verhuizer en begeleidt het verhuisproject van A tot Z. Hierin onderzoeken wij uw bedrijfsprocessen nauwkeurig om de verhuizing zo efficiënt als mogelijk te laten verlopen en zorgen wij er voor dat de voorbereidingen op alle terreinen worden opgenomen in uw draaiboek.

De volgende diensten zijn hiervoor beschikbaar:

  • Projectmanagement
  • Verhuur van verhuismaterialen
  • Verhuizen
  • Montage
  • ICT installatie
  • Vastgoedservice
  • (Archief-) opslag

Een breed scala van jarenlang bewezen diensten, waarin van Riemsdijk | Top Movers zichzelf heeft gepositioneerd aan de top van verhuizend Amsterdam voor zowel de zakelijke als de particuliere markt!

Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten?

Vraag een offerte aan via onderstaande button, of contacteer ons via: 020-6971530

Vraag een offerte aan

Beoordelingen

erkende verhuizers

Wat klanten over ons vertellen

Aardige mrnsen

Goed geleverd werk
- Herscheid

Inpakken, demonteren, uitpakken en monteren! Voila, verhuisd!

Inmiddels tik ik de 5 aan als het gaat om verhuizen met Van Riemsdijk! Een tevreden klant is een terugkerende klant, dat zegt genoeg! Ik laat het inpakken en demonteren op het oude adres, monteren en alle dozen op de juiste kamer op het nieuwe adres. Blijft het uitpakken over! Zou [...]
- Amsterdam

Professioneel, meedenkend en zorgvuldig

Professioneel, meedenkend en zorgvuldig
- Abcoude
Klanten waarderen ons, lees meer op klantenvertellen.nl
  • erkende verhuisers