fbpx

Over Van Riemsdijk


Ons familiebedrijf Van Riemsdijk is al ruim tachtig jaar actief op het gebied van verhuizingen. Wij focussen ons voornamelijk op het leveren van kwaliteit en zien dan ook graag tevreden klanten. Die kwaliteit kunnen wij u garanderen door onder andere de inzet van een vaste crew van goed personeel, met een gemiddeld dienstverband van ruim 20 jaar.

Als verhuisbedrijf opereren wij landelijk en is geen verhuizing ons te gek. We hebben in het verleden dan ook al aardig wat grote namen mogen verhuizen. Wij bezitten de capaciteit en hebben al het materiaal in huis om ook de grotere verhuisklussen te klaren.

Uw verhuizing is bij ons automatisch verzekerd. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf, zowel op de particuliere markt als op de de zakelijke markt. Daarbij zijn wij in het bezit van de nodige certificaten, zoals VCA, ISO 9001 en ISO 14001. Dit betekent dat wij voldoen aan alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen.‎

Veelgestelde vragen

1Hoe kan ik besparen op een internationale verhuizing?

Met behulp van een combinatieverhuizing kunt u besparen op een internationale verhuizing. Een internationale verhuizing vindt plaats over een langere afstand dan een binnenlandse verhuizing. Zo worden er meerdere inboedels tegelijkertijd verhuisd, waardoor er maar één rit, vaart of vlucht gemaakt hoeft te worden.

2Wat zijn de kosten van een verhuizing?

Voor een binnenlandse verhuizing zijn de gemiddelde kosten tussen de € 1.000,- en € 1.500,-. U kunt ook zelf uw spullen demonteren en inpakken waardoor u gemiddeld zo'n € 200,- tot € 300,- euro kunt besparen.

De bovengenoemde bedragen zijn gemiddeld aangezien iedere verhuizing verschilt in verhuiskosten. Dit komt simpelweg door de diverse factoren waarvan de prijs afhankelijk is. Denk hierbij aan;

- Het verhuispakket
- Reisafstand van de verhuizing
- Extra verhuiskosten
3Waarom kiezen voor een verhuisbedrijf?

Verhuisbedrijven nemen u werk uit handen. De belangrijkste redenen zijn nog altijd;

- U hoeft geen hulp te vragen aan familieleden en/of vrienden
- U bespaart natuurlijk tijd indien u een verhuisbedrijf inschakelt
- Verhuisbedrijven hebben ervaren verhuizers

Het is altijd prettig om zonder zorgen te kunnen verhuizen. Er komt natuurlijk veel kijken bij een verhuizing, maar dankzij een verhuisbedrijf heeft u hier minder omkijken naar. Alles kan vrijwel voor u door de gespecialiseerde verhuizers geregeld worden.

  • Clini Clowns
  • erkende verhuisers
  • Erkende project verhuizers
  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • VCA
WhatsApp Stuur een WhatsApp