Van Riemsdijk Verhuizingen Erkende verhuizers behoort tot de erkende verhuizers en maakt van uw verhuizing een prettige ervaring, zonder stress en zonder gedoe.

Wij zijn als familiebedrijf al meer dan tachtig jaar actief op het gebied van verhuizen. Onze focus als erkende verhuizers ligt vooral op de kwaliteit die wij leveren, kwaliteit die wij kunnen garanderen door te werken met vast personeel met een gemiddeld dienstverband van zo’n twintig jaar. Ervaring in dit vak is dan ook een must om een verhuizing tot een goed einde te brengen.

Erkende verhuizers

Wij behoren als verhuisbedrijf, zowel op de particuliere markt als op de zakelijke markt, tot de erkende verhuizers. Dat betekent dat uw spullen bij ons in goede handen zijn en dat uw verhuizing door ons automatisch verzekert is tegen schade. Ons verhuisbedrijf is in het bezit van de nodige veiligheids-, kwaliteits- en milieucertificaten. Hierdoor kunt u er op rekenen dat wij veilig werken, kwaliteit leveren en geen schade aan het milieu berokkenen.

Dienstverlening

Wij kunnen uw verhuizing van A tot Z voor u regelen. Of het nu gaat om een verhuizing van en naar een woning of om een grote zakelijke verhuizing met archieven of andere kwetsbare goederen. Daarbij kunnen wij u als erkende verhuizers hulp bieden bij het in- en uitpakken van u spullen, maar ook bij diverse demontage en montage werkzaamheden. Ook bij het opleverklaar maken van uw oude woning, kantoor of bedrijfspand kunnen wij u van dienst zijn. Zo heeft u zelf nergens meer omkijken naar.

U kunt bij ons ook terecht voor het vervoer van een enkel meubelstuk, bijvoorbeeld vanaf een winkel of na een aankoop via marktplaats. Uw meubel wordt dan door ons bij u thuis direct op de juiste plaats afgeleverd. Ook voor de tijdelijke opslag van goederen bent u bij ons aan het juiste adres.

Neemt u gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden voor uw verhuizing met ons door te nemen.