fbpx

Verhuizer Amsterdam

Bij een verhuizing komt altijd een hoop kijken; inpakken, sjouwen, vervoeren en dan nog maar niet te spreken van al het geregel rondom het vertrekken naar een nieuw adres. Om jouw verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen, kun je gebruik maken van de verhuizer Amsterdam van Van Riemsdijk Movers.

Verhuizer Amsterdam

De verhuizer Amsterdam kan je een hoop werk uit handen nemen. Het is verstandig om in een vroeg stadium al eens te informeren bij ons verhuisbedrijf, over wat we precies voor elkaar kunnen betekenen. Wist je bijvoorbeeld dat wij veel meer doen dan enkel sjouwen en vervoeren?

verhuizer Amsterdam

Extra service

Naast de gebruikelijke service, biedt onze verhuizer Amsterdam van Van Riemsdijk Verhuizingen dus nog tal van andere diensten aan als extra service. Van hulp bij het in-en uitpakken, tot een volledige demontage en montage service. Zelfs de klusjes als het ophangen van lampen, kleine reparaties of het opleveren van een ruimte kun je overlaten aan de ervaren vakmensen van onze Handyman service. Ook voor zaken als tijdelijke inboedelopslag, hebben wij onze eigen opslag service beschikbaar. Dit is inclusief de mogelijkheid tot het halen en brengen van goederen.

Of je nu kiest voor een ‘full service verhuizing’ of enkel het demonteren, vervoeren en weer op de juiste plaats monteren van enkele meubelstukken, de verhuizer Amsterdam kan je van dienst zijn en levert altijd vakwerk naar tevredenheid.

Van Riemsdijk Movers

Wij zijn als echt familiebedrijf al ruim tachtig jaar actief op het gebied van verhuizingen. Die jaren brengen een hoop ervaring met zich mee, die van pas komt bij alle soorten verhuizingen die maar op ons pad komen. Onze hoogste prioriteit is het leveren van kwaliteit, die wij kunnen garanderen door ons vakbekwame personeel.

Zakelijk en particulier

Zowel op de particuliere markt als op de zakelijke markt, zijn wij van alle markten thuis en is ons geen verhuisopdracht te gek. Wij hebben als verhuisbedrijf alles in huis, zowel qua personeel als materieel, om de meest complexe of grote verhuizingen met vlag en wimpel uit te voeren. Ook specialistische verhuizingen, als archieven, kunstcollecties of andere complexere zaken, zijn aan ons besteed.

Verzekerd van succes

Wij leveren kwaliteit en zien dan ook graag tevreden klanten. Bovendien zijn alle verhuizingen die door ons worden uitgevoerd automatisch verzekerd. Van Riemsdijk Verhuizingen is dan ook een erkend verhuisbedrijf, op het gebied van zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Wij zijn als verhuisbedrijf in het bezit van alle certificaten, zoals ISO 9001, VCA, en ISO 14001. Wij voldoen hiermee gegarandeerd aan alle milieu-, kwaliteits- en veiligheidseisen, die binnen ons vakgebied gelden.

Hulp bij jouw verhuizing

Ga je moving en overweeg je hulp in te schakelen van onze hulptroepen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, om alle mogelijkheden te bespreken. Dat scheelt je een hoop gedoe, tijd, werk en stress!‎

en_USEN