fbpx

Moving company Amsterdam

verhuisbedrijf amsterdamWilt u binnenkort gaan verhuizen en zoekt u een erkend verhuisbedrijf Amsterdam? Dan kan Van Riemsdijk Movers u van dienst zijn.

Wij zijn een familiebedrijf en zijn al tachtig jaar actief als verhuisbedrijf. Als verhuisbedrijf Amsterdam leggen wij de focus vooral op de kwaliteit die wij leveren. Wij hebben een vast team van medewerkers, die allen gemiddeld zo’n twintig jaar in dienst zijn bij ons bedrijf. Hierdoor weten wij met wie we werken en kunnen wij u die kwaliteit die wij nastreven ook echt garanderen.

Moving company Amsterdam

Wij zijn gevestigd in Amsterdam, maar ons werkgebied bestrijkt heel Nederland. Wij kunnen u helpen bij een kleinere verhuizing of zelfs het vervoeren van een enkel meubelstuk, maar ook de grotere bedrijfsverhuizingen zijn aan ons besteed. Voor ons is niets te gek en met de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan, kunt u ervan uitgaan dat wij de klus probleemloos voor u kunnen klaren.

Erkend verhuisbedrijf

Wij zijn als verhuisbedrijf Amsterdam zowel op de particuliere, als op de zakelijke markt een erkend verhuisbedrijf. Dat betekent dat uw verhuizing automatisch is verzekerd en uw goederen in goede handen zijn. Daarnaast zijn wij in het bezit van de nodige kwaliteits-, veiligheids-, en milieucertificaten die een verhuisbedrijf dient te bezitten.

Diensten

Wij verlenen als verhuisbedrijf Amsterdam diverse bijkomende diensten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de hulp bij het in- en uitpakken van uw spullen, verschillende demontage en montage werkzaamheden, een speciale Handyman-service en hulp bij het oplever klaar maken van uw oude woning of bedrijfsgebouw.

Daarnaast zijn wij als verhuisbedrijf Amsterdam ook gespecialiseerd in de verhuizing van speciale kwetsbare goederen, zoals kunstvoorwerpen of bibliotheken en archieven. Ook de tijdelijke opslag van uw inboedel is een mogelijkheid die wij u bieden en wij kunnen u helpen bij het vervoeren van een enkel meubelstuk.

Neemt u gerust eens contact met ons op om uw situatie te bespreken en te horen wat wij voor u kunnen betekenen.

 

en_USEN