fbpx

Verhuizen in en rond Amsterdam

MovingGaat u binnenkort verhuizen? Dan kunt u vast wel wat professionele hulp gebruiken! Van Riemsdijk Verhuizingen kan u hierbij helpen en maakt van uw verhuizing een prettige ervaring.

Verhuizen in en rond Amsterdam

Bij een verhuizing komt altijd een hoop kijken; het in- en uitpakken van uw spullen, het vervoer, het oplever klaar maken van uw oude woning en dan natuurlijk nog de nodige montage en demontage werkzaamheden. Wij van Van Riemsdijk kunnen u bij al deze taken helpen en nemen u zo de grootste zorgen volledig uit handen.

Andere diensten

Naast de diensten die komen kijken bij het verhuizen, bieden wij ook nog bijvoorbeeld facilitaire dienstverlening waarbij wij de kleine onderhoudsklussen verzorgen bij een gebouw dat u verhuurt. Voor het vervoeren van een groot meubelstuk van of naar uw woning of bedrijfspand, bieden wij onze speciale 2-mans distributie aan, zodat onze chauffeur niet alleen hoeft te sjouwen. Ook de opslag van uw inboedel is bij ons een mogelijkheid.

Van Riemsdijk

Wij zijn een erkend verhuisbedrijf en zijn actief op zowel de zakelijke als de particuliere markt. In de tachtig jaar dat wij al bestaan als familiebedrijf, hebben wij heel wat verhuizingen achter de rug. Wij streven dan ook naar een hoge kwaliteit als het aankomt op de verhuizing van uw spullen en kunnen deze kwaliteit ten alle tijden garanderen, dankzij ons vaste team van vakbekwame medewerkers. Gemiddeld heeft ons personeel een dienstverband van twintig jaar, dus verhuizen zit hen inmiddels in het bloed.

Wij helpen bij het verhuizen binnen heel Nederland, maar zijn ook internationaal actief. Wij verhuizen particulieren, maar doen ook kantoorverhuizingen en grote projectverhuizingen zoals bij scholen, zorginstellingen, ziekenhuizen en bibliotheken. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het vervoeren van objecten die met grootste zorgvuldigheid behandeld dienen te worden, zoals kunstvoorwerpen.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

 

en_USEN