Van Riemsdijk Verhuizingen is opzoek naar een Handyman/Service (montage-) dienst

Ben jij op zoek naar een technische uitdaging, ben je daarnaast gastvrij en representatief genoeg om als ambassadeur / service monteur aan de slag te gaan? Reageer dan op de vacature die zojuist is vrijgekomen binnen VAROC.

VAROC is het adres voor alle facilitaire dienstverleningen. VAROC werd per 1 januari actief aangeboden vanuit Van Riemsdijk Verhuizingen en speelt in op de zakelijke behoeftes vanuit haar diverse opdrachtgevers.

DE FUNCTIEOMSCHRIJVING

BEN JIJ DE HANDYMAN DIE WIJ ZOEKEN?

VAROC fungeert als centraal platform binnen de facilitaire dienstverleningen en behoudt zich voor om een totaalaanbod facilitaire dienstverleningen te bieden. VAROC werkt samen met diverse leveranciers en tracht hierin haar eigen personeelsbestand te versterken voor in de toekomst.
Van Riemsdijk Verhuizingen bestaat dit jaar 90 jaar en onderhoudt reeds een aantal jaren diverse kantoorpanden binnen- en buiten Amsterdam. Van origine is de organisatie van Riemsdijk Verhuizingen ontstaan om binnen de verhuizingen/ontruimingen haar visie te delen/bieden. Al snel bleek dat van Riemsdijk Verhuizingen een begrip werd in Amsterdam en bieden we de diverse diensten al heel wat jaren aan. Vandaag de dag voorzien we naast de (interne-)verhuizingen voor onze particuliere- en zakelijke opdrachtgevers ook in de behoeftes inzake (archief-) opslag en/of montage wensen.
Vanuit het laatst genoemde component is VAROC ontstaan. Afgelopen jaren is gebleken dat het servicelevel binnen van Riemsdijk Verhuizingen niet onopgemerkt is gebleven. Waar het aanvankelijk begon met een verhuizing, werd er veelal doorgezet met additionele diensten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: meubelmontage, onderhoud aan ruimtes, detacheren van huisconciërges, beveiligingstoepassingen, verbeteringen en/of schoonmaakwerkzaamheden inzake de oplevering van een pand/woning, toezicht houden op veiligheid en meewerken in projecten.

Voor de montagediensten cq. servicediensten zijn wij op zoek naar een ervaren ‘alleskunner’ die onze diverse servicecomponenten naar een nog hoger level tillen. Onze kwaliteit stopt niet bij de oplevering van één van onze diensten maar gaat veel verder. Het deel nazorg, de controle alsook het assertief inspelen op verbreding van de werkzaamheden, onderstrepen juist onze mogelijkheden.

ALGEMENE FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als handyman/servive (montage-) dienst zal je o.a. onderstaande taken uitvoeren:

 • Het in teamverband kunnen opereren als ook individueel werkzaamheden verrichten
 • Het assertief inspelen op behoeftes van de klant
 • Het zorgvuldig omgaan met operationele én administratieve richtlijnen
 • Het fungeren als ambassadeur inzake de diverse montage-diensten

GESTELDE EISEN:

 • Sociaal vaardig en goede beheersing Nederlandse taal
 • Je werkt secuur en hout van aanpakken
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit en evt. bereidt zijn om opdrachten af te ronden in overwerkuren
 • Fris voorkomen, representatief en bijzonder klantvriendelijk (gastvrij)
 • In het bezit van een rijbewijs
 • Aantoonbare ervaring inzake Montage en/of Electro-techniek

WAT KUN JE VERWACHTEN:

 • Een open en informele werksfeer
 • Een nieuw bedrijfsonderdeel dat openstaat voor eigen visie
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Een sterk afwisselende baan op diverse locaties
 • Marktconform salaris, gebaseerd op ervaring en diensten

SOLLICITEER DIRECT

 

Voel je je aangetrokken tot deze uitdagende vacature, solliciteer dan direct!

Stuur je CV én motivatie door naar info@vanriemsdijk.nl of neem contact op met ons hoofdkantoor op telefoonnummer: 020 – 697 15 30 of maak gebruik van onderstaand formulier.

 
Vacatures
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Provincie
Land

Maximum file size: 516MB