fbpx

Zou jij verhuizen voor je baan?

tiny house
Is een tiny house de oplossing in een krappe woningmarkt?
29 maart 2020
studentensteden
Dit zijn de leukste studentensteden
28 mei 2020
Toon alles

Zou jij verhuizen voor je baan?

verhuizen voor je baan

Soms krijg je binnen het bedrijf waar je voor werkt een promotie aangeboden waarbij je moet verhuizen naar een andere plaats. Het kan ook gebeuren dat je een vacature ziet in een plaats ver van je huidige woonplaats. In beide gevallen zul je moeten verhuizen om deze baan te kunnen krijgen of behouden. Zou jij overwegen om te verhuizen voor je baan?

Wel of niet verhuizen voor je baan?

Allereerst moet je overwegen of je het waard vindt om te verhuizen voor je baan. Als je alleenstaand bent is het een eenvoudigere keuze, dan hoef je alleen na te denken of de potentiële nieuwe woonplaats je aanspreekt. Als je een partner en/of kinderen hebt moet je ook rekening met hen houden. Je partner moet waarschijnlijk ook ander werk zoeken en je kinderen moeten naar een andere school. Maar als het gaat om je droombaan, dan is verhuizen het overwegen waard.

Bespreek het met je werkgever

Als je voor je werk moet verhuizen kun je met je werkgever overleggen of je gebruik kunt maken van hun voorzieningen. Als het vaker gebeurt dat werknemers moeten verhuizen voor hun functie, hebben ze wellicht connecties met bijvoorbeeld makelaars of verhuurders. Ook kun je bespreken of je de verhuiskosten kunt declareren. Dan sturen wij onze factuur gewoon naar je baas.

Ga langs om de sfeer te proeven

Als je gaat verhuizen voor je baan is de kans groot dat je nog niet zo bekend bent met je nieuwe woonplaats. Ga daarom voordat je de definitieve keuze maakt eerst eens langs om de sfeer te proeven. Zijn er genoeg voorzieningen in de buurt? Spreekt de omgeving je aan? Het is belangrijk dat je je snel thuis gaat voelen in je nieuwe woonplaats.

Bepaal welke verhuisdiensten je nodig hebt

Wij bieden verschillende soorten dienstverlening aan. Wanneer je gaat verhuizen naar een plaats ver van je huidige woonplaats is het prettig als alles rond de verhuizing goed geregeld is. Het kan bijvoorbeeld fijn zijn om verhuisdozen ruim van tevoren te huren, zodat je de tijd hebt om deze in te pakken. Als je veel zware meubels op een hoge etage hebt kan het handig zijn om een verhuislift te huren. En als je tijdelijk naar een kleinere woning verhuist kun je ook gebruik maken van onze opslagservice. Je hoeft dan geen afscheid te nemen van je meubels, je slaat ze simpelweg tijdelijk op. Wij helpen je graag om het verhuizen voor je baan zo leuk en makkelijk mogelijk te maken.

Als je jouw keuze hebt gemaakt, dan horen we het graag.