fbpx

Verhuizen in de feestmaand, zo breng je toch sfeer in huis

Verhuizen naar buiten de stad? Zo haal jij de grote stad in huis!
28 november 2019
regelen
7 zaken die je al voor je verhuizing kunt regelen
29 januari 2020
Toon alles

Verhuizen in de feestmaand, zo breng je toch sfeer in huis

verhuizen feestmaand

December is misschien wel de gezelligste maand van het jaar. Sinterklaas brengt ons een bezoek op 5 december, de kerstboom wordt in huis gehaald en we sluiten de maand af met Oud en Nieuw. Wanneer je in december ook nog moet verhuizen kan het plots minder gezellig zijn. Je oude huis staat vol dozen, je bent druk met alle voorbereidingen en als je eenmaal over bent kun je alles gaan opruimen. In deze blog geven we je graag een paar kleine tips om toch sfeer in huis te brengen tijdens het verhuisproces.

verhuizen feestmaand

1. Ga tóch voor die boom

Je zult misschien denken: ik ga toch geen kerstboom in huis halen als ik ga verhuizen? Als je kiest voor een klein miniboompje kun je toch nog de kerstsfeer in huis halen tijdens je verhuizing. De Picea Conica is een kleine conifeer die je goed als kerstboom kunt opzetten. Het boompje past ook prima in een grote verhuisdoos, dus zodra je naar je nieuwe woning vertrekt kun je hem met versiering en al overbrengen.

2. Trakteer jezelf op een etentje

Het is begrijpelijk als je geen kerstdiner wilt organiseren in de maand dat je verhuist. Waarschijnlijk ben je druk genoeg met deze voorbereidingen. Ga daarom lekker uit eten. Gewoon zelf, of met je partner of familie. Een avondje uit in een restaurant is overigens ook een leuke manier om vrienden en familie die geholpen hebben met verhuizen te bedanken. En als je het leuk vindt om je verhuizers van Van Riemsdijk te trakteren, dan zeggen wij daar natuurlijk ook geen nee tegen 🙂

3. Laat je helpen

Je hebt vast familie of vrienden in je omgeving die je met alle liefde helpen bij het voorbereiden van je verhuizing. Iedereen is druk in december, maar uiteindelijk draait Kerst toch om je geliefden. En wat zou voor jou een groter cadeau zijn dan wat hulp bij je verhuizing? Durf om hulp te vragen, en er duiken ongetwijfeld her en der hulptroepen op.

4. Begin direct met je huis inrichten

Zodra onze verhuizers zijn vertrokken en jij definitief in je nieuwe huis bent geïnstalleerd is het verleidelijk om iets anders te gaan doen dan dozen uitpakken. Toch is het een heerlijk gevoel als je nieuwe stek er snel gezellig uitziet. Wij helpen je graag om meubels te monteren, schilderijen op te hangen of andere kleine klussen in huis te doen. Deze finishing touch is heel belangrijk om je snel thuis te voelen in je nieuwe huis. Pak daarom nog even door, of beter gezegd: pak uit. Maak je nieuwe plekje helemaal eigen. En maak er een feestje van!