fbpx

Verhuiswagen huren

energiecontract
Verhuizen maar wat te doen met je energiecontract?
30 mei 2017
buurt verkennen
Je nieuwe buurt verkennen
6 augustus 2017
Toon alles

Verhuiswagen huren

verhuiswagen

Verhuiswagen huren

Verhuiswagen: Als je er voor kiest de verhuizing helemaal zelf te doen ontkom je er niet aan om een busje of aanhanger te huren voor de spullen die niet in de personenauto passen. Maar voor je gaat huren zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Hoeveel en wat voor spullen heb je die verhuisd moeten worden? Probeer goed in te schatten hoeveel kuub aan spullen je hebt, beter een iets te grote bus dan te krap. Maar check ook of je rijbewijs geschikt is voor de betreffende wagen.

Wat ga je huren

Of je nu een bestelauto, bestelbusje of een bakwagen met laadklep nodig hebt ze hebben allemaal hun beperkingen. Voor studenten die hun kamer gaan verlaten en weinig spullen hebben is vaak een bestelauto voldoende. Mocht je grotere meubels hebben en geen al te zware spullen kun je beter kiezen voor een bestelbus. Moet er een piano verhuisd worden en veel witgoed dan dien je rekening te houden met de belasting van het voertuig. Een stevige bakwagen met laadklep biedt hier uitkomst.

Hoelang duurt je verhuizing

Een verhuizing neemt altijd meer tijd in beslag dan je denkt. Het is makkelijk gezegd dat alles binnen een dag over is maar de werkelijkheid is vaak anders. De meeste verhuizingen zijn met wat hulp van vrienden en kennissen in een weekend goed te doen. Om reistijd en kosten te besparen is het handiger om een extra ruime verhuiswagen te nemen. Het kost misschien wat meer maar uiteindelijk vallen de kosten lager uit door efficiënt gebruik.

Wat is inclusief bij de huur

Veel verhuurbedrijven stunten met lage huurprijzen maar daar komen nog kosten bij. Denk bijvoorbeeld aan het aantal kilometers wat je mag rijden zonder extra belast te worden. Maar ook verzekeringen kunnen een aardige extra post vormen. Laat je goed informeren en neem de tijd om prijzen te vergelijken.