fbpx

Hoe overleef ik een verhuizing tijdens de feestdagen?

woning in Amsterdam
Een woning in Amsterdam? Zo vind je die!
29 november 2020
Bespaar geld op je nieuwe interieur
Hoe bespaar je geld op je nieuwe interieur?
29 januari 2021
Toon alles

Hoe overleef ik een verhuizing tijdens de feestdagen?

feestdagen

De feestdagen kunnen al stressvol genoeg op zichzelf zijn. Op pad voor de mooiste kerstboom, in de rij bij de supermarkt voor de boodschappen en uitgebreid koken. Verhuizen tijdens de feestdagen klinkt daarom als een ultiem stressmoment. Dat hoeft het gelukkig helemaal niet te zijn! Met onze tips wordt jouw verhuizing tijdens de decembermaand écht een feestje.

Tip 1: Afleiding

Dit jaar zien de feestdagen er toch al anders uit dan andere jaren. Als jouw verhuizing tijdens deze periode gepland is kan dit juist een fijne afleiding zijn. Je hoeft niet te bedenken wie je wel en niet uitnodigt bij het kerstdiner, jij bent namelijk druk met verhuizen. Volgend jaar kun je dan hopelijk al je familie en vrienden uitnodigen in je nieuwe woning.

Tip 2: Laat je verzorgen

Jouw omgeving vindt je waarschijnlijk héél zielig dat je tijdens de feestdagen moet verhuizen. Maak daar dan ook gebruik van. Als iemand aanbiedt om te helpen, vraag dan of ze voor je willen koken. Daar ben je aan het einde van een lange verhuisdag gegarandeerd blij mee. Zo kom je toch nog in de kerstsfeer.

Tip 3: Nieuwjaarskaarten en verhuiskaarten in één

Dit jaar kun je een nieuwjaarskaart en verhuiskaart in één sturen. De winkels liggen vol met leuke nieuwjaarskaarten. Gebruik deze om jouw adreswijziging mee door te geven aan je omgeving. Hiermee sla je twee vliegen in een klap.

Tip 4: Geen zorgen over kerstversiering

Waar je andere jaren misschien druk bent met je huis versieren, hoef je je daar dit jaar niet druk om te maken. De dozen met kerstversiering kunnen daarom meteen naar je nieuwe woning verhuisd worden. Dat scheelt weer! Zorg er wel voor dat jouw breekbare kerstballen goed zijn ingepakt, zodat ze heelhuids de verhuizing overleven.

Tip 5: Schuif aan

Net als een kerstboom hoef je je dit jaar ook geen zorgen te maken over het maken van een kerstdiner. Maak gebruik van het feit dat je niet kunt koken en schuif lekker bij anderen aan. Natuurlijk is het belangrijk om hierbij de coronaregels in acht te nemen. Maar ook op 1,5 meter afstand kun je gezellig samen eten.

Staat jouw verhuizing gepland voor het nieuwe jaar? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. We houden graag een plekje vrij voor jouw verhuizing, dus geef je verhuisdatum op tijd aan ons door. Het team van Verhuisbedrijf Van Riemsdijk wenst je een fijne Kerst en een gelukkig én gezond 2021!