fbpx

Hoe bespaar je geld op je nieuwe interieur?

feestdagen
Hoe overleef ik een verhuizing tijdens de feestdagen?
24 december 2020
energiebesparende maatregelen voor je huis
De beste energiebesparende maatregelen voor je huis
28 februari 2021
Toon alles

Hoe bespaar je geld op je nieuwe interieur?

Bespaar geld op je nieuwe interieur

Bespaar geld op je nieuwe interieur

Als je gaat verhuizen, dan ben je vast ook bezig met het interieur voor je nieuwe huis. Misschien heb je wel veel meer ruimte erbij gekregen! En hoe leuk het ook zou zijn om een groot budget te hebben voor een nieuw interieur, je kunt het ook prima regelen met een minder groot budget. Bespaar geld op je nieuwe interieur!

Oude meubels als nieuw

Begin bij het begin. En in dit geval betekent het dat je je oude meubels eens onder de loep gaat nemen. Misschien ben je al helemaal klaar met je oude interieur of zie je juist nog wel wat meubels die nog prima mee kunnen. Kijk dan hoe je deze misschien een leuke upgrade kan geven! Een likje verf kan wonderen doen voor de oude kast van oma. En een eettafel kan ook vrij makkelijk worden omgebouwd naar salontafel bijvoorbeeld.

Combineer duur met goedkoop

Als je wel wat budget hebt, ga hier dan voorzichtig mee om. Als je van mooie spullen houdt en daar graag in investeert, ga dan voor een aantal mooie items die een investering waard zijn. Dit kan direct al zo enorm veel toevoegen in je interieur! De truc zit ‘m vooral in de aanschaf van goedkopere items. Een combinatie van beide kan echt tot hele mooie resultaten leiden.

Bespaar geld op je interieur met tweedehands meubels

Een andere optie is om te kijken naar tweedehands meubels. Struin tweedehandswinkels af, zowel offline als online. Er staan vaak nog prachtige items die nog prima een ronde mee kunnen. Als je oog nou gevallen is op een mooi vloerkeed bijvoorbeeld, maar je hebt niet zoveel budget meer, kijk dan op online platforms of ie wordt aangeboden. Dan bespaar je gelijk veel geld en heb je wel het item dat je wilt hebben!

Ga je binnenkort verhuizen en heb je nog geen verhuisbedrijf uitgezocht? Kijk dan eens of van Riemsdijk iets voor je kan betekenen! Je wilt natuurlijk dat de verhuizers goed met je spullen omgaan. Daar kun je zeker van uitgaan bij het team van van Riemsdijk! Neem vrijblijvend contact op.