fbpx

Het meest handige to-do-lijstje voor de verhuizing!

Dit is wel een héél spectaculaire verhuizing!
Dit is wel een hele spectaculaire verhuizing!
26 maart 2019
Verhuizingen naar Amsterdam
Een verhuizing voor 18 miljoen? Dit bedrijf heeft het ervoor over!
25 mei 2019
Toon alles

Het meest handige to-do-lijstje voor de verhuizing!

Adreswijziging doorgeven

Als je gaat verhuizen moet je je adreswijziging doorgeven aan instanties. Je moet je sowieso inschrijven op het nieuwe adres zodat je belangrijke post van de overheid niet mist. Daarnaast moet je natuurlijk ook allerlei andere instanties laten weten dat je adres gewijzigd is. Het beste is om een lijstje te maken van alle instanties waarvan je post ontvangt of waarvan je weet dat het belangrijk is om mede te delen. Ga er even goed voor zitten en zorg dat je bij alle instanties de adreswijziging doorgeeft.

Je mist misschien wel belangrijke post

Dit is eigenlijk de allerbelangrijkste reden om een adreswijziging door te geven. Het kan zijn dat je belangrijke post mist doordat je dit nog niet hebt doorgegeven. Denk bijvoorbeeld aan rekeningen die binnenkomen op je oude adres. Of belangrijke mededelingen waarvan je op de hoogte moet zijn.

Je hebt geen overzicht meer

Verhuizen is al vrij chaotisch. Hoe graag je ook wilt dat het in goede banen loopt, je hebt altijd meer taken te volbrengen dan je hoopt. Om maar even niks te zeggen over alle spullen die nog ingepakt moeten worden… Zorg datje zoveel mogelijk het overzicht houdt. Dus ook van je papierwerk. Zorg dat je rekeningen gelijk op het juiste adres binnenkrijgt, verzamel alles goed en zorg dat je zo niet voor verrassingen komt te staan.

Je belast de volgende bewoners

Denk aan de buren! Of eigenlijk in dit geval, denk aan de volgende bewoners! Niks zo vervelend als de nieuwe bewoners elke keer post blijven ontvangen die niet aan hun gericht is. Je hebt kans dat ze dit in de eerste periode na de verhuizing nog wel even aan je melden of doorsturen. Echter als je dit te lang laat gebeuren bestaat de kans dat ze het niet meer doorsturen naar je… Want anders blijven ze bezig. Mocht er dus wel post binnenkomen dat is doorgestuurd door nieuwe bewoners, zorg er dan voor dat je het gelijk regelt en aanpast. Zo hou je iedereen blij. Bovenal jezelf!

Ligt er een verhuizing in het verschiet en heb je nog geen verhuisbedrijf gevonden om je te helpen? Het team van Van Riemsdijk Topmovers in omgeving Amsterdam staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ze op om jouw verhuizing op rolletjes te laten lopen.