fbpx

Een verhuizing voor 18 miljoen? Dit bedrijf heeft het ervoor over!

Het meest handige to-do-lijstje voor de verhuizing!
25 april 2019
waarom verhuizen leuk is
Dit is waarom verhuizen wél leuk is!
25 juni 2019
Toon alles

Een verhuizing voor 18 miljoen? Dit bedrijf heeft het ervoor over!

Verhuizingen naar Amsterdam

Verhuizingen naar Amsterdam

Wist je dat er elke dag een paar honderd verhuizingen naar Amsterdam zijn? Dat zijn er behoorlijk veel! De een is wat spectaculairder als de ander. En met de gevolgen van de Brexit is het helemaal duidelijk te merken. Bedrijven willen graag vestigen in Amsterdam, omdat ze ‘bang’ zijn voor de Brexit, want deze kan grote gevolgen hebben. En in Amsterdam zitten ze best veilig. Dit zijn de drie grootste verhuizingen naar Amsterdam.

Cboe effectenbeurs

De eerste verhuizing is een opvallende. Dat is namelijk Cboe. Cboe is één van de grootste effectenbeurzen ter wereld, gevestigd in Chicago. En wat gaan ze doen? Juist, ze verhuizen naar Amsterdam. Niet dat het kantoor van Chicago hierheen verhuist, maar wél het kantoor uit Londen dat alle werkzaamheden in Europa uitvoerde. Dit hele kantoor zal zich vestigen in Amsterdam om vanuit daar de regie te voeren in Europa.

Verhuizing voor 18 miljoen!

Een verhuizing van 18 miljoen? Ja zeker! De verhuizing van EMA, Europese geneesmiddelencentrum, kost écht zoveel geld. Het kantoor is nu nog gevestigd in Londen, maar zal in 2019 verhuizen naar Amsterdam. Ga dan maar eens na hoeveel geld ze anders aan de Brexit kwijt zullen zijn! Dat is dus meer dan 18 miljoen…

Grootste aandeelhouder van Heathrow verhuist

De grootste aandeelhouder van de luchthaven Heathrow verhuist zelfs richting Amsterdam. Het gaat om het Spaanse bouwbedrijf Ferrovial. Nu nog gevestigd in Oxforc, zal waarschijnlijk binnenkort onze kan op komen. Ze hebben 25% van de aandelen van Heathrow en moeten ervoor zorgen dat ze een vestiging in Europa hebben om belastingen te betalen. Niet geheel onbelangrijk dus!

Dit zijn echt wel hele grote verhuizingen naar Amsterdam. Het zal een hele operatie zijn om alles te verhuizen en in goede banen te leiden. Mocht je zelf ook binnenkort verhuizen, zakelijk of privé, zorg er dan voor dat je met een goede partij samenwerkt. Eentje waar je op kunt vertrouwen. Zo ben je bij Van Riemsdijk aan het juiste adres. Neem contact met ze op voor meer informatie of maak gelijk een afspraak!