fbpx

De meest hilarische verhuisblunders

verhuizen via de trap
Tips voor verhuizen via de trap
25 september 2019
Verhuizen naar buiten de stad? Zo haal jij de grote stad in huis!
28 november 2019
Toon alles

De meest hilarische verhuisblunders

De meest hilarische verhuisblunders

Verhuisblunders

Verhuizen kan voor behoorlijk wat stress zorgen. Als je eenmaal een nieuw onderkomen gevonden hebt, begint eigenlijk pas echt het werk. Je moet alles inpakken, spullen weggooien, alles labelen en ook alles weer uitpakken in het nieuwe huis. En ondanks al dit, is het soms stiekem best grappig om te kijken hoe het bij anderen eraan toe gaat. Helemaal als het van die mooie verhuisblunders zijn! En nou maar hopen dat dit niet gebeurt als jij aan het verhuizen bent. Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet:

Je ziet het gebeuren…

Je ziet soms dingen van tevoren al een beetje aankomen. Op het eerste gezicht lijkt het prima.. Maar dan zie je de verhuisjongens erachter zo zwoegen en blijkt het allemaal zo zwaar te zijn. En ja, dan gaat het mis:

Een andere manier van verhuizen

En wat dacht je van deze manier van verhuizen? Zo kan het dus ook..

Verhuisblunders: zonde van de moeite

En soms is het simpelweg zo zonde van alle moeite die je ervoor doet. Kwestie van kijken. Kwestie van opmeten en je weet gelijk dat onderstaande exercitie een totale nutteloze is.

Er zijn natuurlijk vele manieren om spullen te verhuizen. Wat je vaak ziet is dat mensen het inzicht niet hebben en vaak ook geen extra dingen aanschaffen of huren om te zorgen dat de spullen op een veilige manier worden vervoerd. Soms is het toch echt wel beter om hier even in te investeren! Nog beter: zorg dat je een verhuisbedrijf inhuurt die jouw spullen met zorg verhuist. Neem bijvoorbeeld Van Riemsdijk. Zij kunnen jouw hele verhuizing verzorgen, zodat jij je alleen maar druk hoeft te maken om het in- en uitpakken van je spullen. En dan weet je in ieder geval zeker dat je niet met schade aan je eigen auto zit achteraf! Maak het jezelf makkelijk en neem contact op met Van Riemsdijk voor verhuizingen binnen en buiten Amsterdam.