fbpx

Adreswijziging tijdig doorgeven

grofvuil
Grofvuil bestellen
8 maart 2018
verhuisdozen labelen
Verhuisdozen labelen
15 april 2018
Toon alles

Adreswijziging tijdig doorgeven

adreswijziging tijdig doorgeven

Adreswijziging tijdig doorgeven

Iedereen moet ooit wel eens in zijn leven van woning veranderen. Verhuizen brengt sowieso al vrij veel gedoe met zich mee. Over mijn post wil ik me dan ook geen zorgen maken. En dit hoeft ook niet. Via Post.nl kan ik een adreswijziging doorgeven en krijg ik automatisch mijn post op het nieuwe adres.

Verhuisservice

Ik ga verhuizen en moet al mijn organisaties hiervan op de hoogte brengen. Sommige stuur ik gelijk een mailtje waarin ik mijn adreswijziging doorgeef. Maar de verwerking van deze gegevens kan even duren. Ook zie ik ongetwijfeld firma’s of diensten over het hoofd… Geen nood. Via de online verhuisservice geef ik mijn nieuwe adres door en wordt al mijn post automatisch doorgestuurd naar mijn nieuwe adres.

Prijs

Niemand werkt gratis, ook de post niet. Als ik gebruik wil maken van deze dienst, dan dien ik hiervoor iets te betalen. De prijs weegt echter helemaal niet op tegen het verlies dat ik zou kunnen maken door belangrijke post te missen en bepaalde facturen daardoor te laat zou betalen. Ik maak het mezelf ook lekker gemakkelijk door al bepaalde bedrijven door te geven aan de post, die zij op hun beurt gratis op de hoogte brengen van mijn verhuizing.

Tijd

Aanvankelijk dacht ik dat ik mijn post 14 dagen automatisch zou kunnen laten doorsturen. Maar bij nader inzien ga ik het veilig spelen en gelijk een maand van de verhuisservice gebruik maken. Dit kost me slechts 1.70 euro per week en dit dus gedurende 4 weken. Niet onbelangrijk is dat de verhuisservice minimum een week voor de verhuizing op de hoogte moet zijn dat ik van de service gebruik wens te maken.

Post vorige bewoner

Ik krijg nog steeds post op mijn nieuwe adres van de vorige bewoner. Ook hier niet getreurd. Ik haal het oude adres door en vermeld op de enveloppe ‘vertrokken-retour afzender’ en steek die brief terug in een oranje postbus.

Wat betreft mijn post, is alles geregeld… Nu nog de verhuizing zelf!